tiistai 10. marraskuuta 2009

Maalaisunelmaa...

Löysihän se flunssa tiensä myös meikäläisen luokse. Vähän on tokkurainen olo, lämpöilyä, kipeät lihakset ja yskää. Onko tämä nyt sit sikainfluenssaa vai ei...
Sairastaminen on itse asiassa ihan kivaa (kerran vuodessa); hyvällä omalla tunnolla voi vain olla ja löhöillä, palvelu pelaa ja herkuttelu on sallittua! :)
Tämän rouvan suunnitelma tälle päivälle onkin sitten vain  kutoa, kutoa ja kutoa harmaata jättikaulahuivia uuden talvitakin kaveriksi ja fiilistellä J O U L U A.

Lehtikorista minua on katsellut uusi Maalaisunelmaa- lehti jo viikon verran. Vihdoinkin sain luettua sen ja pakko myöntää, että tykkäsin! Sormet syyhyten odottelen vielä viikon, ehkä kaksi, ennen kuin alan rakentamaan omaa joulua, inspiraationa nämä kuvat!(Kuvat Maalaisunelma nro 9/2009)


Vaikka vannonkin vaalean sisustamisen nimeen, jouluksi haluan edes hitusen verran punaista. Aiempina vuosina olen käyttänyt viininpunaista, mutta nyt ajattelin repäistä ja käyttää ihan perinteistä joulun punaista yllä olevien kuvien tyyliin. Siihen lisään omenat, havut, kranssit, kynttilät ja se on siinä! Onpa ihanaa odottaa joulua :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti