torstai 4. helmikuuta 2010

No voihan...

menin sitten rikkomaan meidän suht uuden kameran..!
Enkä oikein osaa päättää ollakko pahoillaan vai ei...
Nyt katsokaas vähän niinku aukeni mahdollisuus
ostaa järkkäri (pitkäaikainen unelma),
ilman kameraa kun toimeen ei tulla!

Mutta siis järkkäri;
sen tarvitsisi olla erittäin helppokäyttöinen,
niin että tämän rouvan hermot jaksavat opetella moista käyttämään
aika pieni (kai niistäkin jotain kokoeroja löytyy?) ja
suht edullinen.

Vähän kävin jo täällä kurkkailemassa
josko löytyisi hyviä tarjouksia...
Nyt en millään osaa päättää pokkari vai järkkäri...

Täten kysynkin teiltä kanssabloggaajat,
millä kameralla te kuvaatte?
Mukaan saa liittää kertomuksia, hintaluokkaa ym.
Apua tarvitaan kipeästi. :)


4 kommenttia:

 1. No voi harmi, että kamera hajosi. Minä en suinkaan tiedä kameroista juuri mitään mutta ajattelin omastani silti kertoa. Meillä on tuo Canonin 450 D ja ollaan tykätty. On siinä paljon asioita, joita en hallitse mutta jotakin olen jo oppinutkin. Valotusasioita on mukava harjoitella nyt, kun hankittiin jalusta siihen kameraan. Ostettiin kamera syksyllä tarjouksella Rajala kameran avajaismyynnistä. Ilman tarjousta olisi varmasti odotettu vielä ja kuvattu pokkarilla.
  Toivottavasti löydät kivan kameran! Iloa,
  Anu

  VastaaPoista
 2. Kas meilläkin varsin ajankohtainen kysymys.. laitoin juuri tänään tilaukseen Canon 500D:n :D Meillä on tähän saakka ollut Canon Powershot (mallia en muista) ja tuohon malliin olen ollut melko tyytyväinen - varsinkin kun löysin kamerasta makrokuvauspainikkeenkin :) Mutta koska minua kiinnostaa valokuvaus tosi paljon niin päädyttiin nyt kokeilemaan järkkäriä... kooltaan ei eroa Powershotista, paitsi objektiivit toki vie enemmän tilaa ja saa kameran tuntumaan isommalta ja kömpelömmältä (minun mielestäni). Hieman mietityttää miten sitä tottuu käsizoomiin ja vaihtelemaan objektiiveja - mutta kai siihenkin tottuu. Ja kuulemma tosi tarkkana pitää olla, ettei objektiivia vaihtaessa väliin mene pölyä... huoh. Mutta ensi viikolla olen viisaampi miltä kamera tuntuu käytössä :) Terkkuja sinne!

  VastaaPoista
 3. Meillä kuvataan molemmilla.
  Pokkaria käytän enemmän! Pienen kokonsa vuoksi mahtuu taskuu ja kulkee aina laukussa mukana :)

  VastaaPoista
 4. Anu: Sulla on kyllä (varsinki viimeaikoina) tosi kauniita kuvia aina! Teidän Canonia vähän meillekkin kaavailin. Mitä härpäkkeitä siihen pitää ostaa mukaan? Olen niin ulapalla kameramarkkinoilla, ettei ole todellista... Rajalalla on nyt tarjouksessa CANON EOS 450D + SIGMA 18-200 OS KIT. Hinta näyttää heittelehtivän tunnin välein... Kymmeneltä kameran olis saanut hintaan 599e nyt 749e.

  Marja: :D Meillä on kanssa ollut Canoneita, Powershot ja nyt viimeksi Ixus 90 IS. Ixus ei ollut meillä vuottakaan, kun menin tiputtamaan sen zuumi edellä parkettiin... Korjaus maksaa saman verran kuin uusi vastaava kamera. Järkkäristä olen haaveillut siis jo kauan; aiemmin ajattelin että ostan sen sitten pokkarin rinnalle, muttamutta nyt en vaan osaa tehdä päätöstä. Ilmottelethan mitä tuumit uudesta kamerasta! Niin ja mistäs tilasit?:)

  Allidaalia: Juuri niin. Olisi niin kätevää, jos olisi kummatkin kamerat käytössä. Pikkuneitiä kun tulee melkoisesti kuvattua, on pokkari kätsy heittää hoitolaukkuun mukaan. Järkkärillä taas saisi ihan eri tason kuvia otettua... Aaaah... Ehkä se pokkari olisi viisaampi hankinta suurinpaan kamerahätään ja sitten paremmalla ajalla voisi tutustua eri järkkäreihin... Tää on nyt tällasta jahkailua; viikonlopun jahkailen ja maanantaina laitan uuden kameran tilaukseen PISTE :)

  Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista