maanantai 1. maaliskuuta 2010

Aarteita

Voiko muutama kulho todellakin tehdä ihmisen näin onnelliseksi! Olen huokaillut uusien aarteideni vieressä viikonlopun ja toistellut kuinka kauniita ne voivatkaan olla... Mieheltä olen yrittänyt vastakaikua saada myös, mutta hei- ei miehet vaan ymmärrä! ;)


Tämän kulhon sain isovanhelmiltani. Se on alunalkaen papan isoäidin, enkä oikein sanoin osaa kuvailla kuinka suuri kunnia oli se saada. Pappa on erittäin herkkä ihminen ja kyyneleet ilmestyvät silmiin milloin mistäkin syystä. Ilmeestä päätellen hän oli miettinyt kulhon kohtaloa tovin ja oli onnellinen, että sai antaa sen suvun sisällä eteenpäin, sitä arvostavalle henkilölle. :)Tämän kaunottaren taas löysin kirpputorilta. Maanantaina sen ensimmäisen kerran näin, mutta pidin 16e hintaa turhan suolaisena. Vati jäi kuitenkin kummittelemaan mieleen ja lauantaina nappasin sen matkaan mukaan. Onni ettei kukaan muu ollut kaunotarta huomannut! Arabian leima löytyi pohjasta ja näin jälkeenpäin ajateltuna oli kyllä muutenkin joka sentin arvoinen. Kuinka kauniisti se on tehty, kauniit kurvitkin rouva omaa. Ja kulumista päätellen se on joskus ollut jollekkin rakas - aivan kuten minulle nyt. :)

Kaikkea hyvää viikkoosi!

6 kommenttia:

 1. Kaunis kulho ja ihanaa kun esineillä on tunnearvoa!
  Kauniin vadin olet kirpputorilta löytäny. Ihana kun välillä tekee hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita aarteita! Ruokakin maistuu paljon paremmalta, kun saa panna tarjolle noin nätteihin astioihin. Olen itse oikea astioidenkerääjä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kulhoja!! :) Musta on kans kiva saada joitain oikeesti vanhoja ja suvussa kulkeneita tavaroita! Niillä on oikeesti sitä tunnearvoo.. :)
  Ja mikä kirpparilöytö!! Joskus siellä sattuu jotain niin ihanaa kohdalle, et se on pakko saada!! :D

  VastaaPoista
 4. Joo, ei ne ymmärrä mitään! :)
  Astiasi ovat kauniita ja onnittelen kunniasta saada perintokulho luoksesi. Antaja varmasti luottaa ja uskoo hellään käsittelyysi!
  Minulla on muuten tuo sama kulho bannerissa!
  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kulho ja tunnearvo tekee siitä kahta kauniimman! On arvokasta saada oman suvun esineitä käyttöön ja annettavaksi sitten taas omille lapsilleen.
  Onni syntyy pienistä asioista. :)
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 6. Täältä löytyi kaunis blogi! Lähdenpä tutustumaan paremmin.. Turun seudulta minä myös :)

  VastaaPoista