torstai 1. huhtikuuta 2010

Rentouttavaa pääsiäistä!Meillä alkaa pääsiäisen vietto änyyteenyt! Tai no mies palailee kotiin viiden hujakoilla, et sillon viimeistään.
Eilen siivottiin ja tehtiin suurimmat ruoka-ostokset, nyt on rentoutumisen ja yhdessäolon vuoro.
Kilojen karistus saa luvan kanssa jäädä taka-alalle - niin paljon herkuttelua on luvassa!

Ihan näin ensimmäisen kotihoidontuen "kunniaksi" ajattelin vaunuilla kukkakauppaan ja noutaa herkullisen värisen kimpun keittiön pöydälle ruokalijoita ihastuttamaan. Myös Pentikissä on ehkä pakko käydä ja hakea ruudullinen kerniliina, niin kovalle koetukselle on pöytä neidin myötä joutunut...

Ja ai että tätä valonmäärää ja iloa! Virtaa piisaa kuin pienessä kylässä ja hymy on herkässä.
Oman lisänsä fiilikseen toki tuo miehen pääsiäisloma. On niin rentouttavaa tietää, että on toinen jakamassa päivärumban ja kyllä tämä rouva odottaa ihan niitäkin hetkiä, kun neiti on untenmailla ja vanhemmilla on kerrankin aikaa löhöillä soffalla elokuvia katsellen ja viiniä siemaillen.
(Pistetäänkö veikkaus pystyyn kuinka monta leffaa me oikeasti katsotaan alusta loppuun? Allekirjoittaneella on hienoinen kutina siitä, että noin puolessavälissä elokuvaa olohuoneesta kuuluu kuorsausta... ;))

Pentikin tiput ovat kuuluneet jo vuosia vakkari pääsiäiskoristeisiin. Tänä pääsiäisenä meillä vaan on pikku tuholainen, joka tekee kaikkensa terrorisoidakseen äidin koristeluyritykset.
Tipuja löytää ikkunalaudalta, pöydiltä, neidin suusta, lattialta, vessasta...
Mutta ei, en suostu luovuttamaan. Kerään tipuset milloin mistäkin ja pistän paikoilleen -
taas tunnin päästä löytääkseni ne vessasta, lattialta, neidin suusta, sängyn alta...

Rauhallista ja rentouttavaa pääsiäistä!

9 kommenttia:

 1. Ihana, kun teillä on kaikki askareet jo tehtynä :) Onneks mulla on sentään yksi Mignon-muna ostettuna herkkuhetkeä ajatellen. Mä ajattelin viettää pääsiäisen tällä kertaa tylsästi yksin kotona lopputyötä tehden. Joskus näinkin... Jos aurinko paistaisi niin voisi kuitenkin vähän piipahtaa ulkoilemassa. Rentouttavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Toivotan oikein hyvää pääsiäistä. :)

  VastaaPoista
 3. Voi suloisuutta!

  Kauniita kuvia. Meillä jutut vielä vähän vaiheessa! :)

  Ihanaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 4. Noora: Ajattele tätä vaihtoehtopääsiäistä ennemmin mahdollisuutena olla oikein tehokas sillä välin ku muut rellestevät. Ja sit ku lopputyö on tehty voit huokasta ja ottaa rennosti tyyliin loppuelämän kaikki pääsiäiset. :) Nautinnollista herkutteluhetkeä Mignonin parissa!

  Tiina: Hyvää pääsiäistä myös teille! :)

  Emilia: Kyllä saan huomenna taas kaivaa imurin esille, tämä suloisuus kyllä pitää huolen siitä. :) Tahto ja halu syödä itse ovat älyttömän lujia... Minkäs sille äiti sitten mahtaa - ei muuta kuin sormiruokailua ja luuttuamista perään. Hauskaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava blogi! :) Ja nuo pallokoristeet ovat tosi hienoja...

  VastaaPoista
 6. Hih! Suloinen kieltämättä tuo terroristi ;) Mä annoin meidän neideille vapaat kädet pääsiäiskoristeiden esillepanoon :)

  Kauniita pääsiäisjuttuja olet laitellut ja suunnitelmat kuulostavat loistavilta!

  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 7. Maija: Kiitos! Tervetuloa toistekkin. :)

  Iida Emilia: Joo eiköhän tää terrorisointi vaihe mee joskus ohi - ennemmin tai myöhemmin ja sit voidaan koristella yhdessä. Vaikka koko ajan surun nopeesti vierivää aikaa, odotan kyllä tuota vaihetta, kun yhdessä askarrellaan ja koristellaan kotia. Värikästä pääsiäistä!

  VastaaPoista
 8. Rentouttavaa Pääsiäistä teille!! Kuulostaapa ihanilta nuo suunnitelmat.

  Ja aika sissi olet, kun jaksat tuota koristeiden korjausrumbaa!! Ihailtavaa!

  VastaaPoista
 9. Rauhaisaa ja Rentouttavaa Pääsiäistä!
  Ihana pikku neiti :)

  VastaaPoista